Hyvä vuosi takana, uusi alkanut

Viime vuosi oli yhdistyksemme toinen varsinainen toimintavuosi. Sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä pidimme maksuttoman koulutusiltapäivän ja koulutuspäivän pidimme marraskuussa. Vielä kerran kiitos aktiiviselle ja runsaalle osallistujajoukolle, samoin kiitos positiivisista palautteista.

Tämän vuoden suunnitelmissa on ensiksi vain jäsenille tarkoitettu maksuton koulutusiltapäivä sääntömääräisen huhtikuisen kevätkokouksen yhteydessä – päivämäärä tarkentuu paikkoin. Iltapäivän aiheena Lasten kastelu.
Varsinainen koulutuspäivä(t) pidetään alustavan suunnitelman mukaan lokakuun alussa ja siihen voivat osallistua myös ei-jäsenet. Huomioimme marraskuisen koulutuspäiväpalautteiden yhteydessä saadut luentotoiveet, mutta lisää toiveita otamme edelleen vastaan. Niitä voi lähettää osoitteella info@lapiska.fi. Samoin voitte kertoa ajatuksenne, pidetäänkö yksi- vai kaksipäiväinen koulutus. Koulutuspaikkatoive on myös tervetullut.

Loppuvuodesta saimme apurahan Lane ry:n hallitukselta kohdistettuna kahdelle osallistujalle ESPU:n ( European Society for Pediatric Urology) järjestämään kongressiin 16-19.9.20. Kongressi pidetään tänä vuonna Lissabonissa. Tähän liittyvästä apuraha-anomuksesta sekä siihen liittyvistä kriteereistä informoimme myöhemmin keväällä.
Lisäksi saimme apurahan Odd Fellow:lta koulutuspäivien järjestämiseen, ja näistä molemmista esitämme lämpimät kiitoksemme.

Paljon positiivisia asioita on tapahtunut ja tapahtumassa. Osallistukaa aktiivisesti toiveitten esittämiseen ja hyödyntäkää jäsensivujamme. Tutkittua tietoa-otsikon alta löydätte englanninkielisiä artikkeleita/tutkimuksia, joihin on hyvä tutustua. Jos innokkuutta löytyy, joku (jotkut) teistä voisi(vat) niitä myös referoida ja laittaa tekstin edellä olleeseen osoitteeseen liitettäväksi jäsensivuillamme.

Oikein antoisaa kevättä ja olkaa yhteydessä. Yhdessä saamme aina aikaan enemmän.

Kevättä odotellessa Riitta Koppeli yhdistyksen pj

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.