Jäsenmaksut

Tämä kevät on alkanut varsin mukavasti yhdistyksen jäsentilanteen suhteen, mikä on todella iloinen asia. Pientä hämmennystä on joillakin tahoilla herättänyt tiedote jäsenmaksusta jäseneksi liittymisen yhteydessä. Mikään yhdistys ei pysty toimimaan ilman varoja ja meille tällä hetkellä tärkein ”rahanlähde” ovat jäsenmaksut. Mitä niillä sitten tehdään? Koulutuspäivien järjestäminen on yksi kohde, mikä nielee varoja – esim. tilan vuokra ja ulkopuolisten luennoitsijoiden palkkiot voivat viedä jo sievoisen summan. Yhdistyksen jäsenet eivät saa palkkiota pitämistään luennoista. Mitä enemmän meillä on jäseniä, sitä kattavampia koulutuspäiviä pystymme järjestämään ja toiveena on, että vähitellen pystyisimme myös avustamaan jäseniämme koulutukseen/kongressiin esim. ulkomaille tai toki myös kotimaahan. Eli jokainen euro menee jäsenten yhteiseen hyvään.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 30€. Sen maksettuasi saat salasanan sivujemme jäsenosioon, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua keskusteluun/neuvojen kysymiseen tms jäsensivujemme keskustelupalstalla ja/tai hyödyntää materiaalipankkia tai jäseniemme kirjoituksia omaan työhönsä liittyen. Jäsenille myös koulutuspäiville osallistuminen on edullisempaa. Ja nythän sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä pidetty koulutusiltapäivä oli esim täysin ilmainen.

Niinpä toivonkin, että ette säikähdä jäsenmaksua vaan tulette rohkeasti mukaan yhdistyksen toimintaan. Yhdessä tekemällä saamme paljon aikaan.

Lisäksi odottelemme vielä luentoehdotuksia 20.5.19 mennessä marraskuiseen koulutuspäivään liittyen. Voitte lähettää niitä vaikkapa LaPisKan jäsensivujen kautta.

Nyt vaan nauttikaamme auringosta – ottakaa rohkeasti yhteyttä ja esittäkää toiveitanne

riittak
Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.