Koulutusiltapäivä sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä

Päivämäärä on 23.4.20 klo 13- , mutta paikka on vielä avoinna. Tarkentuu viimeistään ensi viikolla – joka tapauksessa Helsingin keskustan tuntumassa. Iltapäivän aiheena on lasten kastelu ja luennoitsijana lastentautien erikoislääkäri Erik Qvist. Myös hoitajan näkökulma aiheeseen kuullaan. Lisäksi toivomme teidän miettivän jotain kohdallenne sattunutta hieman haasteellisempaa tilannetta, jota voisimme yhdessä pohdiskella.
Tuo iltapäivä on tarkoitettu vain jäsenille ja on maksuton.
Edelleen joitakin jäsenmaksuja puuttuu ja vielä kerran toivon, että ellette jostain syystä halua olla toiminnassamme mukana, ilmoittakaa siitä sähköpostilla info@lapiska.fi. Silloin emme pommita teitä maksukehoituksilla. Myös Facebook-jäsenyys päättyy niiltä, joiden jäsenmaksu jää saamatta.
Syksyn koulutuspäivä on todennäköisimmin 2.10.2020. Syyskuun lopussahan on ESPU:n kongressi, jonne kahdella jäsenellämme on mahdollisuus saada yhdistykseltä apurahaa. Apurahaan liittyvistä kriteereistä informoimme siis myöhemmin keväällä – ilmoittautuminenhan sinne alkaa kesäkuun alussa.
Esittäkääpä rohkeasti toiveita myös tuohon syksyiseen koulutuspäivään liittyen ja muutoinkin, olkaa yhteydessä.

Maaliskuisin terveisin Riitta Koppeli yhdistyksen pj

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.