TÄMÄ VUOSI ON PIAN TAKANA JA UUSI EDESSÄ

Kuluneesta vuodesta tuli kaikin tavoin erilaisempi kuin vuosi sitten tammikuussa suunnittelimme. Nyt voimme vain toivoa, että tulevana vuotena voisimme jatkaa toimintaamme mahdollisimman paljon suunnitelmien mukaan. Viime kevääksi suunniteltu sääntömääräinen kevätkokous ja sen yhteydessä pidettäväksi suunniteltu koulutusiltapäivä siirtyivät syksyyn. Kevätkokous pidettiin elokuussa Microsoft Teams-tapaamisena samoin kuin Sääntömääräinen syyskokouskin marraskuussa. Syyskokouksen yhteydessä pidimme kuitenkin koulutusta liittyen Lasten kasteluun ja osallistujia tähän iltapäivään oli ihan kiitettävästi, josta lämmin kiitos.

Tarkoitus oli pitää koulutuspäivä(t) syksyllä, mutta kuten moni muukin asia, myös se jouduttiin Koronan vuoksi siirtämään myöhempään ajankohtaan. Olimme myös saaneet apurahan LaNe ry:n hallitukselta kohdistettuna kahdelle osallistujalle ESPU:n (European Society for Pediatric Urology) järjestämään kongressiin, mutta senkin peruuntuessa toivomme, että kongressi voisi toteutua ensi vuonna 2021. Myös Odd Fellow:lta koulutuspäivien järjestämiseen saatu apuraha jää nyt odottamaan ensi syksyä.

Vuoden 2021 suunnitelmissa on Sääntömääräinen kevätkokous todennäköisesti huhtikuussa ja siinä yhteydessä myös koulutusiltapäivä, jonka aihetoiveista mielellään kuulisimme. Hyvin todennäköistä on, että sekin toteutuu vielä Microsoft Teams-tapaamisena, mikä tietysti mahdollistaa kaikkien jäsenten osallistumisen. Hyvin todennäköistä on, että se on edelleen jäsenille ilmainen ja harkinnassa on, voisivatko myös ei-jäsenet osallistua siihen pienellä osallistumismaksulla. Mutta tästä ilmoitamme tarkemmin myöhemmin.

Jos kaikki Koronan suhteen menee positiivisellä sykkeellä eteenpäin, niin toivomme, että koulutuspäivä(t) olisi mahdollista pitää loppusyksystä. Aihetoiveita on kertynyt vuoden aikana jo jonkin verran, mutta lisää otamme vastaan.

Jäsensivuille pääsy on vain jäsenmaksunsa maksaneilla. Niinpä sinäkin, joka et ole vielä jäsen, ilmoittaudu mukaan ja tule vaikuttamaan lasten hoitotyöhön. Jäsenmaksumme on 30€/vuosi. Jäsensivuilta löytyy materiaalipankki, mistä löytyy ohjeita eri tilanteisiin niin lapsille/vanhemmille annettavaksi kuin itselle ohjauksen avuksi. Sieltä löytyvät myös koulutuspäivien luennot ja paljon, paljon muuta hyödyllistä. Voit löytää sivuilta myös jonkin sinua kiinnostavan tutkimuksen, johon voit tutustua tarkemmin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Keskustelupalstalla voit kysyä neuvoa sinua askarruttavaan asiaan tai antaa vinkkejä, miten lapsi/perhe saivat avun pulmaansa.

Todella tärkeää olisi, että voisimme yhdessä kehittää tämän oman alueemme lasten hoitotyötä. Välillä tuntuu, että jokainen pakertaa hieman omassa työpisteessään muistamatta sitä, että neuvoa voisi kysyä tai vinkata jostain mahtavasta ahaa-elämyksestä, mikä jonkin lapsen pulman kanssa on löytynyt. Tämä ahaa-elämys voisi koitua hyvin monen muunkin lapsen parhaaksi eikä se ole toki keneltäkään silloin pois. Eli se, mitä haluan sanoa, että tehkäämme yhdessä tätä tärkeää työtä ja verkostoitukaamme entistäkin paremmin. Tarvitsemme juuri sinua jäseneksemme ja hallituskin kaipaa uutta verta. Puheenjohtajan paikka odottaa uutta, ennakkoluulotonta ja luovaa henkilöä ja se voit olla juuri sinä eli ota rohkeasti yhteyttä.

Lämmin kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta ja menkäämme iloisin ja luottavaisin mielin kohti uutta vuotta 2021
Riitta Koppeli yhdistyksen pj

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.