Tietoa tulevasta

Loppusyksystä on tulossa kaksi etänä pidettävää iltapäiväkoulutusta, joiden ajankohta tarkentuu toivottavasti syyskuun alkuun mennessä saadessamme varmuuden luennoitsijoista. Toinen iltapäivä tulee kuitenkin tämän hetken tiedon perusteella olemaan 26.10.21. Tällöin paneudumme Lapsen sensomotoriseen kehitykseen ja toisena aiheena todennäköisesti Lasten ummetus ja sen hoito.

Toisen iltapäivän aiheet tulevat olemaan Lastenlääkärin luento Lasten vatsaongelmista sekä Ravitsemusterapeutin luento aiheeseen liittyen. Tämä päivämäärä vielä auki. Myös Sääntömääräinen syyskokous jäsenille on jommankumman päivän ohjelmassa.

Osallistumismaksuista ilmoitamme Hallituksen kokouksen jälkeen, mikä pidetään 16.8.21. Samoin koulutuksiin ilmoittautumisesta ohjeet löytyvät sivuiltamme syyskuun alkupuolella.

Muistattehan jäsenet, että luentomateriaalit koulutuksista löytyvät jäsensivuiltamme salasanan takaa. Samoin sieltä löytyy ohjausmateriaalia sekä linkkejä artikkeleihin ja tutkimuksiin, joten hyödyntäkää niitä. Myös keskustelupalsta odottaa kysymyksiä, ideoita, vinkkejä ym ym.

Palaillaan mahdollisimman pian

Riitta Koppeli pj

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.