Uusi vuosi, uudet kujeet

Materiaalipankki on nyt siis käytössä. Se on ehkä enemmän sellainen vinkkikansio, josta toivottavasti saa ideoita omaan työhönsä ja jota voi muokata omaan ohjaukseensa sopivaksi. Tähän asti lisätyt ovat sellaisia, joita vanhemmat/lapset ovat saaneet mukaansa muistin tueksi, kun niitä on ensin toki yhdessä käyty vastaanotolla läpi.

Pissalistoja kannattaa hyödyntää todella paljon. Kun ne palautuvat täytettyinä takaisin on helpompi nähdä kokonaisuus, samoin johtuuko kastelu esim. liian pitkistä pissaamisväleistä vaiko tapahtuuko kastelu ehkä useimmiten ennen kakkaamista. Tällöin vanhemmillekin on helpompi osoittaa esim. se, kuinka kakka-asiat voivat vaikuttaa hyvinkin paljon kastelupulmaan.

Toivoisin, että lähettäisitte omia ideoitanne esim. sähköpostin liitteenä minulle (riitta.koppeli@kolumbus.fi), niin liitän niitä sitä mukaa sivuille. Unohtakaa itsekritiikki, sillä kaikki materiaali on tervetullutta. Myös vinkit siitä, mitä materiaalia käytätte esim. ohjatessanne työtoveria vaikkapa katetrointiin, peräruiskeen antamiseen ym ym tai lapsen valmistamiseen erilaisiin toimenpiteisiin.

Samoin otamme mieluusti vastaan kaikenmoisia ehdotuksia/toiveita liittyen yhdistyksen toimintaan. Millaista tietoa haluaisitte LaPisKan sivuilta saada, millaista materiaalia haluaisitte jaettavaksi ym ym. Olkaapa yhteyksissä.

rko

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.