1

Voisitko se olla sinä

Hei LaPisKan jäsenet. Olemme hallituksen kanssa kokoontuneet ja päättäneet jatkaa toimintaamme syksyn hankaluuksista huolimatta. Nyt kuitenkin kaipaamme ainakin kahta uutta jäsentä tiimiimme. Älä epäröi ottaa yhteyttä, onpa vahvuutesi oivalliset somepäivitykset, vankka hoitotyön osaaminen, it-taidot tai vaikka yleinen äänitorvi. Jokaisen panos on tärkeä.

Yhdistyksen seuraava kokous on tulossa keväällä, jolloin täydennetään hallituksen kokoonpanoa. Viestiä voi laittaa LaPisKan nettisivujen kautta tai suoraan minulle, hallituksen jäsenvastaavalle yksityisviestillä.

Kevään kokoukseen saakka hallituksen puheenjohtajana toimii varapuheenjohtaja Riitta Koppeli.

LaPisKan hallituksen puolesta jäsenrekisterivastaava Heli Ojala

Seuratkaa sivuja, sillä ensi viikon aikana (joulukuun eka viikko) pyrimme saamaan sivuillemme keskustelu”palstan”, joka tulee olemaan salasanan takana. Siellä jokainen voi vapaasti kysyä työhön tms liittyvää ja jokainen voi ottaa keskusteluun osaa.

Comments 1

 1. Hei
  Hienoa että yhdistyksen toiminta jatkuu. Elämä on joskus vaikeaa.
  Yhdistyksen olemassa olo on tuonut innostusta tähän työhön. Moni toivoo että tätä kautta saamme tietoa ja osaamista lisää.
  Yhdistyksen toiminnan aloituksen jälkeen syystä tai toisesta on kuitenkin monessa paikassa virinnyt innostusta lasten pissa ja kakka-asioiden tiiviimpään hoitamiseen mm. neuvolatyössä terveydenhoitajien joukossa:
  tietääkseni ainakin Espoossa, Nummelassa, Vantaalla. Porvoo aloittelee ja Savonlinna.
  Sairaalassa uropeutit ovat jo entuudestaan pitkään hoitaneet näitä lapsia ja heillekin varmasti yhteinen yhdistys antaa hyvää tukea ja tietoa työhön.

  Jatketaan tärkeää työtä lasten ja vanhempien hyväksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.